dilluns, 18 de febrer de 2008

PedraforcaGel al Pedra.

Després que les condicions millorèssin vam decidir amb la Clareta anar a tiva-li al pedra a veure que s'hi cuia per alla.
La veritat és que la cosa estava força bé, vam ser els primers en arribar i tastar el gel per primera vegada aquesta temporada que de moment es presenta algu millor que la passada la qual va ser desastrosa...
Vam començar per escalfar una mica i tenir una primera
presa de contacte a la "rampa" petit resalt al inici del sector, el gel es deixava punxar i per ser el 1er contacte, bé.
Un cop "calents" cap
aamunt aviam que tenim, "ilusions d'hivern" encara no estava acabada de formar així que li tirem a "somnis d'hivern" que tenia millor pinta, un petit ressalt bastant format (sempre es pot demanar més..) sense molta dificultat un parell de claus i "R" en un arbre de l'esquerra.
El segon ressalt ja era algu més vertical i requeria una mica de concentració, un clau a la sortida i amunt per la canal que et porta directe a la columna del verdet.

Ja començava a fer-se tard, al davant trobem una cordada q no se encara perquè peró a mitja columna treu el clau que havia posat desfa la via i marxen pel caminet avall sense fer-la.
Ens hi llencem nosaltre
s, el principi està bastant tiessu però de tota la gentada que havia passat abans estava tota ganxejada i es podia fer sense problemes, espectacular canal, molt guapa i molt recomenable.

Un cop adalt encara ens queda tota la baixada, deu nidó, la cosa es posava fosca i nosaltres més xulus que un vuit només amb un frontal sense piles.... em vai entrebancar unes quantes vegades la veritat, consell: frontal sempre a la motxilla!
Entre una cosa i l'altre, nosaltres, els primers en arribar al pedra, vam acabar sortin de nit i els ultims, això si, paradeta al saldes i la birreta que no falti! ;)
Apa! salud i bon gel!!


1 comentari:

Mingo ha dit...

Felicitats Jordi.
Segur que vau passar més fred a la Punsola.
Felicitats pel blog